Stomatologjia Estetike në Shqipëri: Klinika Dentare Implantus

Implantet dentare në Shqipëri janë pajisje mjekësore të krijuara posaçërisht për të zëvendësuar dhëmbët që mungojnëi. Ato ofrojnë mbështetje të nevojshme për kurorat, protezat dhe urat dentare. Në këtë mënyrë, ju mund të riktheni me sukses aftësinë tuaj të përtypjes duke siguruar një buzëqeshje të bukur. 

Dr Roland Zhuka ofron implantet dentare me te mira ne Shqiperi. Duke garantuar punë cilësore, profesionalizëm dhe kujdes të jashtëzakonshëm, Dr. Zhuka është i njohur për ofrimin e shërbimeve më të mira të implanteve dentare në zonë. Zgjidhni Implantet Dentare në Shqipëri për një përmirësim të ndjeshëm të pamjes, mirëqenies dhe vetëvlerësimit tuaj.

Klinika e implanteve dentare në Tiranë, Shqipëri - për operacione të implanteve të dhëmbëve me kosto të volitshme

Një klinikë e shkëlqyer dentare në Tiranë e specializuar në implantologji të avancuar? Klinika jonë. Ne jemi këtu për t'ju ofruar shërbimet më cilësore, të gjitha me çmime shumë të volitshme.

Klinika jonë përfshin metodat më moderne të implanteve dentare në Tiranë dhe aparaturat teknologjike më bashkëkohore, të cilat ndjekin rregullat e sigurisë dhe higjienës.

Në klinikën tonë, çdo pacient është një provë e re. Është dëshmi se sa kohë kemi ardhur, sa të mirë jemi në atë që bëjmë dhe se si çdo ditë gjejmë një sfidë të re për t'u bërë shumë më të mirë, më të mirët.

Implantet dentare me te mira ne Shqiperi

Çfarë është një implant dentar dhe pse njerëzit kanë nevojë për të?

Implantet dentare mund të kenë qenë arritja më e madhe në industrinë e shërbimeve dentare. Ato vazhdojnë të evoluojnë dhe janë bërë një diskutim pasi janë bërë edhe më të njohura me publikun e gjerë. Pse? Sepse ato janë një shans i ri në stomatologjinë moderne që është unike dhe me rezultate të shkëlqyera.

Implantet dentare, me fjalë të thjeshta, janë rrënjë artificiale dentare që janë prej titani dhe përdoren në rastet e humbjes së dhëmbëve. Implanti dentar vendoset falë operacionit në kockën e nofullës, kështu që mund të mbajë një urë, kurorë, një protezë të plotë, duke zëvendësuar rrënjën e dhëmbit të humbur.

E gjithë procedura në vetvete është jashtëzakonisht e dobishme sepse implantet janë të pajtueshme me indet në trupin tuaj, gjë që u jep atyre aftësinë për t'u integruar në kockat në të cilat zbatohen, duke u bërë pjesë e tyre, e njohur edhe si osseointegrimi - arsyeja e cila siguron qëndrueshmëria e rezultatit.

Implantet e dhëmbëve artificialë duken dhe ndjehen njësoj si dhëmbët natyralë dhe tani janë bërë të shpeshta në Evropë.

Klinika më e mirë e implanteve dentare në Shqipëri

Cila është përbërja e një implanti dentar?

Për të kuptuar korrespondencën e një dhëmbi me pjesët e një implanti, fillimisht duhet të njohim pjesët e dhëmbit. Dy janë pjesët e një dhëmbi: mulliri dhe rrënja. Siç mund ta dini shumica prej jush, kurora është pjesa e dhëmbit e dukshme dhe gjendet mbi vijën e mishrave të dhëmbëve, ndërsa rrënja është pjesa e padukshme që gjendet poshtë vijës së mishrave të dhëmbëve.

Ndryshe nga një dhëmb normal, një implant dentar ka tre pjesë. Implanti dentar vendoset në kockën e nofullës dhe është një zëvendësim i rrënjës - një urë që lidh implantin me pjesën e tretë, pjesa e tretë është rasti, i cili zëvendëson kurorën e dhëmbit.

Rreth Dr. Roland Zhuka

Dr Roland Zhuka është një implantolog i njohur, i specializuar në implantologji të avancuar në Romë, Itali. Ai ka kryer me sukses edhe specializime të tjera në SHBA, Lisbonë dhe Berlin.

Cilat janë përfitimet e vendosjes së implanteve dentare në Shqipëri?

Një implant dentar ka disa përfitime. Disa nga këto janë:

 • Mbrojtja e dhëmbëve të mëvonshëm, indeve hundore dhe dentare (nuk kërkohet grumbullimi i dhëmbëve për të rivendosur një të humbur)
 • Ruajtja e lartësisë së kockës alveolare (për shkak të osseointegrimit)
 • Estetikisht e këndshme (kopje natyrale e dhëmbëve të vërtetë)
 • Aftësia përtypëse 
 • Shmangia e paqëndrueshmërisë së punës protetike të lëvizshme
 • Zgjidhje afatgjatë
 • Fjalimi i rehatshëm
 • Me pamje natyrale
 • Përforcues i vetëbesimit

Po në lidhje me disavantazhet?

Disavantazhet e implanteve dentare nuk janë të shumta, në fakt ka vetëm një: periudha e pritjes. Periudha e pritjes është praktikisht koha e nevojshme që të ndodhë osseointegrimi para ngarkimit të protezave, kështu që mund të bëhet një lidhje e vetme dhe e përsosur e qëndrueshme me kockën e nofullës. Megjithatë, stomatologët tanë, të cilët janë të specializuar në implantet dentare, mund ta përfundojnë procesin bazuar në të dhënat klinike, radiologjike dhe historinë mjekësore të pacientit.

Implantet dentare me çmime më te volitshme ne Tirane Shqiperi

Diçka që duhet të dini

 • E gjithë procedura mund të zgjasë më shumë se vetëm një vizitë te dentisti.
 • Duhet të keni kujdes për higjenën e dhëmbëve. Nuk është vetëm larja dhe larja - përfshin metoda të veçanta që do t'ju këshillojë dentisti.
 • Implantet janë restaurimi përfundimtar (që do të thotë, nuk keni pse të merreni me to përsëri)

Video Dëshmi

Pyetjet e bëra më shpesh

Thjesht sepse në Shqipëri mund të trajtohet një dhëmb me metodat dhe procedurat më bashkëkohore. Trajtimi është cilësor dhe klinikat dentare janë sipas rregullave të higjienës dhe ofrojnë një ambient mikpritës, sipas traditave shqiptare. Ju mund të gjeni gjithçka në një vend.

Pse ne? Sepse ne ju ofrojmë zgjedhje të pafundme dhe paketa dentare të cilat jo vetëm plotësojnë nevojat tuaja dentare, por ju kursejnë para dhe ju japin mundësinë të shihni një vend të ri. Kjo nuk është një kohë për t'u shqetësuar. Është koha për t'u ulur dhe për t'i marrë të gjitha. Për ta shijuar atë. Ne përpiqemi maksimalisht që vizitat në klinikën tonë t'i bëjmë pa dhimbje dhe të këndshme. Ndërsa shijoni pushimet tuaja të vogla, mund të na besoni buzëqeshjen tuaj të re dhe të sigurt.

Ne jemi detajistë, në një kuptimin e mirë. Ne vijmë me zgjidhjet më të mira, të bazuara në teknika të vërtetuara shkencërisht, në mënyrë që t'ju ofrojmë ato. Ne përdorim mjetet dhe materialet më të avancuara dhe bashkëpunojmë me specialistë të tjerë dentarë që të mund t'i arrijmë ato zgjidhje. 

Për arsyet e mësipërme, implantet dentare në Tiranë, Shqipëri janë zgjidhja më e përshtatshme për këdo që kërkon implante dentare cilësore me çmime ekonomike apo edhe më të lira.

Shumica e njerëzve që vijnë në klinikën tonë janë të përshtatshëm për implant dentar. Por, për t'u siguruar dhe për t'u siguruar, stafi ynë ju bën t'i nënshtroheni rrezeve X dhe të ekzaminoni dhëmbët dhe gojën tuaj.

Implantet dentare nuk janë vendimtare vetëm për ata që kanë qenë në një aksident automobilistik ose që vuajnë nga sëmundje neoplazike, ato mund të bëhen edhe tek personat duhanpirës ose me masë kockore të ulët. 

Nëse dyshoni se jeni të përshtatshëm, gjithmonë mund të na kontaktoni dhe të caktoni një takim ose konsultim me ekipin tonë, në mënyrë që ne t'ju ndihmojmë të vendosni.

Në mënyrë tipike, një implant dentar vendoset në nofull dhe integrohet në Osseo në një periudhë që varion nga 3 në 6 muaj. Kjo ndihmon në shërimin pa nevojën e presionit shtesë mbi nxënësin dhe zvogëlon rrezikun e dështimit të implantit. 

Pasi implanti është stabilizuar plotësisht, dentisti ekzaminon gojën tuaj për të ndërtuar kurorën e duhur në mënyrë që të mund të mbulojë implantin dhe trungun që i lidh ato.

Implantet e dhëmbëve mund të përdoren gjithashtu për të riparuar një dhëmb të humbur për restaurim të plotë oral. Metoda të tjera të përdorura janë urat ose protezat dentare (të cilat mund të krijojnë një hark të përbërë nga 10-12 dhëmbë).

Në fakt, po. Implantet dentare janë më afër dhëmbëve natyralë dhe ju ofrojnë mundësinë për të përtypur dhe folur normalisht, pa përfshirë asnjë problem.

Për shkak të zhvillimit të implantologjisë, sigurisht që janë zbuluar disa opsione në varësi të formës, gjeometrisë, gjatësisë, diametrit dhe së fundi materialit. Paralelisht, janë zhvilluar edhe teknika të ndryshme dentare për vendosjen e tyre. 

Në varësi të asaj që ka nevojë çdo pacient, numrit dhe pozicionit të dhëmbëve që mungojnë, si dhe cilësia dhe sasia e kockës së nofullës - dentisti vendosi për llojin e përshtatshëm të implantit, teknikën dhe formën e restaurimit (kurorë, urë, protezë). do të përdoret.

Implantet e dhëmbëve tregohen më poshtë:

 • Sipas metodës dhe formës (intrakockor, diakockor dhe subperiostal)
 • Sipas kohës së karikimit (dy faza - karikim me vonesë dhe një fazë - karikim direkt)
 • Sipas diametrit (diametri i madh, normal ose i vogël)
 • Sipas gjatësisë (gjatësia normale ose e shkurtër)
 • Sipas materialit (titan, aliazh titani ose zirkon)

Hulumtimet kanë treguar tani se implantet dentare mund të zgjasin për vite me një përqindje suksesi prej mbi 99%. Përmirësimi i shkencës ndodh çdo ditë duke synuar të sigurojë qëndrueshmërinë e tyre. Deri në fund të procesit, çdo pacient duhet të jetë pjesë e kontrolleve të rregullta për të siguruar rezultatin. Një parim që të gjithë duhet të ndjekin është higjiena e mirë orale në mënyrë që implantet të zgjasin më gjatë.

Klinika jonë

Kontaktoni me Ne

Na dërgoni me email

info@dr-rolandzhuka.com

Shërbimet Dentare

Na kontaktoni tani

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të marrë një ofertë falas. Ekspertët tanë do t'ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur. 

Duke klikuar butonin "DËRGO" më poshtë, pranoj që një përfaqësues të më kontaktojë me email ose telefonata në emailin ose numrin e telefonit të ofruar nga unë në lidhje me shërbimet e dr-rolandzhuka.com.
sqShqip

Kërkoni një Vlerësim Falas, plotësoni formularin e mëposhtëm.

Duke klikuar butonin "DËRGO" më poshtë, pranoj që një përfaqësues të më kontaktojë me email ose telefonata në emailin ose numrin e telefonit të ofruar nga unë në lidhje me shërbimet e dr-rolandzhuka.com.

Appuntamenti

Scegli il pachetto piu adatto a te;

Ottieni subito il tuo sconto!
Risparmia fino al 30% contattandoci oggi!