A Duhet Të Konsideroni Të Vendosni Implante Dentare?

Implantet dentare funksionojnë si shtylla të vogla që veprojnë si zëvendësues për rrënjët natyrale të dhëmbëve, duke u lidhur në mënyrë efektive me dhëmbët zëvendësues. Kjo procedurë inovative dentare paraqet një zgjedhje të mundshme për individët që përjetojnë humbje ose lirshmëri të dhëmbëve për shkak të faktorëve të ndryshëm si prishja e dhëmbëve, frakturat e rrënjëve, shtrëngimi ose kërcitja e dhëmbëve, sëmundjet e mishrave të dhëmbëve ose lëndimet e fytyrës. Për më tepër, implantet dentare ofrojnë një zgjidhje të qëndrueshme për ata që kanë lindur pa dhëmbë ose kanë një buzë të çarë. Duke zgjedhur implantet dentare, individët mund të përmirësojnë fjalimin e tyre, pamjen, opsionet dietike dhe komoditetin e përgjithshëm, duke e bërë atë një zgjidhje bindëse që ia vlen të merret në konsideratë.

Implante dentare ne Shqiperi.

Çfarë janë implantet dentare?

Implantet dentare janë bërë gjithnjë e më popullore për efektivitetin dhe pamjen e tyre natyrale në zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë. Është e rëndësishme të kuptoni procedurën e vendosjes së një implanti dentar përpara se t'i nënshtroheni asaj. Implanti përbëhet nga një shtyllë titani që dentisti juaj e vendos me kujdes në kockën e nofullës ku mungon dhëmbi. Kjo shtyllë vepron si themel ose "rrënjë" për dhëmbin tuaj të ri. Më pas, një dhëmb artificial i quajtur "kurorë" ngjitet mirë në shtyllë. Kurora është projektuar me mjeshtëri për t'u përshtatur me ngjyrën dhe formën e dhëmbëve tuaj të tjerë dhe zakonisht është e përbërë nga materiale qeramike ose porcelani.

Cilat Janë Avantazhet E Implanteve Dentare?

Ka përfitime të shumta që lidhen me implantet dentare, të cilat përfshijnë:

 • Estetikë e përmirësuar: Implantet dentare i ngjajnë shumë dhëmbëve natyralë si në pamje ashtu edhe në ndjesi. Ato janë krijuar për t'u bashkuar me kockën e nofullës, duke rezultuar në një pamje të përhershme dhe të qetë.
 • Përmirësimi i të folurit: Protezat e vendosura keq mund të shkaktojnë që dhëmbët të rrëshqasin brenda gojës, duke çuar në vështirësi në shqiptim dhe artikulim. Implantet dentare ofrojnë një bazë të qëndrueshme për të folur, duke i lejuar individët të komunikojnë qartë pa shqetësime për zhvendosjen e dhëmbëve.
 • Rehati e shtuar: Ndryshe nga protezat e lëvizshme, implantet dentare bëhen pjesë e strukturës suaj orale, duke eliminuar shqetësimin dhe acarimin e shkaktuar nga protezat tradicionale.
 • Aftësi e përmirësuar e përtypjes: Implantet dentare veprojnë si dhëmbë natyralë, duke i lejuar njerëzit të hanë ushqimet e tyre të preferuara pa asnjë dhimbje apo shqetësim, duke u dhënë atyre besim dhe lehtësi.
 • Vetëbesim i rritur: Implantet dentare mund t'ju rikthejnë buzëqeshjen dhe të rrisin shumë vetëbesimin tuaj, duke ju bërë të ndiheni më të sigurt për pamjen tuaj.
 • Përmirësim i shëndetit oral: Implantet dentare ofrojnë një avantazh të rëndësishëm ndaj urave të mbështetura në dhëmbë, pasi ato eliminojnë nevojën për të gërryer dhëmbët ngjitur. Kjo ruan më shumë nga dhëmbët tuaj natyralë, duke promovuar një shëndet më të mirë oral afatgjatë. Për më tepër, implantet individuale mundësojnë akses të përmirësuar midis dhëmbëve, duke rritur efektivitetin e praktikave të higjienës orale.
 • Jetëgjatësi: Implantet dentare janë të njohura për qëndrueshmërinë e tyre të jashtëzakonshme dhe mund të ofrojnë një zgjidhje afatgjatë për shumë vite. Me kujdesin dhe mirëmbajtjen e duhur, ato mund të zgjasin edhe gjatë gjithë jetës, duke ofruar një opsion të besueshëm dhe të qëndrueshëm.
 • Komoditet: Ndryshe nga protezat e lëvizshme, implantet dentare janë të fiksuara përgjithmonë, duke ofruar një zgjidhje të përshtatshme dhe pa probleme.

Pse Duhet T’i Nënshtroheni Implanteve Dentare?

Implantet dentare janë padyshim një zgjedhje e zgjuar kur bëhet fjalë për zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë. Ato ofrojnë një sërë përfitimesh që tejkalojnë alternativat e tjera. Këtu janë disa faktorë të rëndësishëm për t'u marrë parasysh: 

 • Implantet dentare kanë një pamje dhe ndjesi natyrale, që i ngjan shumë dhëmbëve tuaj origjinalë në pamje dhe strukturë.
 • Zgjidhje e përhershme: Ndryshe nga opsionet e përkohshme, implantet dentare ofrojnë një zgjidhje afatgjatë për humbjen e dhëmbëve, duke rikthyer në mënyrë efektive buzëqeshjen tuaj.
 • Ruajtja e kockave të nofullës: Implantet dentare ndihmojnë në ruajtjen e integritetit të nofullës suaj dhe parandalojnë që ajo të përkeqësohet pas humbjes së dhëmbit.
 • Mbështetja faciale: Duke zëvendësuar dhëmbët që mungojnë, implantet dentare ofrojnë mbështetje për strukturën e fytyrës tuaj, duke ruajtur formën e saj dhe duke parandaluar rënien.
 • Rezistenca ndaj prishjes: Implantet dentare janë krijuar nga titani, një material që është shumë rezistent ndaj prishjes së dhëmbëve.
Patient considering dental implants after tooth extraction.

A Kam Nevojë Për Një Implant Dentar Pas Një Nxjerrje Dhëmbi? 

Keni nevojë për implante dentare pas humbjes së një dhëmbi? Kur hiqet një dhëmb, ai krijon një hapësirë në kockën e nofullës. Edhe pse kjo hapësirë do të shërohet me kalimin e kohës, mund të duhen disa muaj. Për të rritur shanset për një implant të suksesshëm, dentisti juaj mund të rekomandojë një procedurë të quajtur "transplantim kockor". Duke mbushur folenë me një transplant kockor, sigurohet struktura dhe mbështetja e nevojshme pas nxjerrjes. Pa këtë hap, kocka mund të përkeqësohet, duke çuar në rënie të tipareve të fytyrës.

Ruajtja e higjienës së duhur rreth zonës së nxjerrjes së dhëmbit ose transplantit kockor është thelbësore gjatë periudhës së shërimit. Dështimi për të ndjekur këtë këshillë mund të çojë në një infeksion dytësor. Nëse nuk ka infeksion fillestar në dhëmb, shumica e dentistëve sugjerojnë të vazhdohet me implantin menjëherë pas nxjerrjes dhe transplantimit tkockor. Mos mbushja e boshllëkut mund të ushtrojë presion shtesë mbi dhëmbët tuaj të tjerë, pasi ata do të duhet të përballojnë më shumë tendosje gjatë përtypjes. Megjithatë, nëse ka një infeksion, dentisti juaj do të duhet të presë që ai të shërohet përpara se të vazhdojë me vendosjen e implantit.

Kush Është Një Kandidat I Përshtatshëm Për Implantet Dentare?

Përmbushja e kritereve specifike është thelbësore kur konsideroni implantet dentare si një opsion praktik për nevojat tuaja dentare.

Implantet dentare paraqesin një zgjedhje të përshtatshme nëse plotësohen kushtet e mëposhtme:

 • Jeni një i rritur.
 • Nëse jeni adoleshent, është thelbësore që struktura e fytyrës dhe kocka juaj e nofullës të kenë përfunduar fazën e rritjes. Vajzat zakonisht e përjetojnë këtë në moshën rreth 16 vjeç, ndërsa djemtë zakonisht e përjetojnë atë rreth moshës 18 vjeç. 
 • Të kesh densitet të mjaftueshëm kockor në nofullën tënde është thelbësore për të siguruar stabilitetin e implanteve. Përndryshe, nëse kocka e nofullës suaj kërkon përforcim, ajo duhet të jetë në gjendje të akomodojë një procedurë transplantimi kockor.
 • Mbajtja e indeve të shëndetshme të mishit të dhëmbëve është jetike për vendosjen e suksesshme të implantit.
 • Gjendja juaj e përgjithshme shëndetësore duhet të jetë optimale, pa ndonjë problem themelor mjekësor që mund të pengojë suksesin e procedurës së implantimit.
 • Nuk pini duhan. Pirja e duhanit mund të ndikojë negativisht në procesin e shërimit dhe në rezultatin e përgjithshëm të procedurës së implantit dentar.

Mjeku juaj do të vlerësojë përshtatshmërinë tuaj si një kandidat i mundshëm. Ai/ajo do të kryejë një vlerësim të plotë që përfshin:

 • Një ekzaminim të gjerë
 • Radiografi orale
 • Imazhe tredimensionale
 • Kopje të strukturës së dhëmbëve dhe nofullës suaj

Çfarë Do Të Vëzhgojë Mjeku Juaj?

Forcën adekuate të kockës së nofullës: Forca dhe qëndrueshmëria e kockës suaj të nofullës janë thelbësore për integrimin e suksesshëm me një implant dentar. Në rast se densiteti i kockave juaj është i pamjaftueshëm, do të kërkohet një procedurë për ta rikthyer atë në një nivel optimal.

Gjendjen e shëndetshme të mishrave të dhëmbëve: Shëndeti optimal i mishrave të dhëmbëve është jetik për të mbështetur procesin kirurgjik. Vendosja e një implanti në një nofull të prekur nga sëmundjes së mishrave të dhëmbëve. mund të rrisë rrezikun e infeksionit dhe të rrezikojë suksesin e implantit. Për më tepër, mund të ketë efekte negative në mirëqenien tuaj të përgjithshme.

Vlerësimin e sëmundjes së mishrave të dhëmbëve: Përpara vendosjes së implantit, dentisti juaj do të kryejë një ekzaminim për të përcaktuar praninë e sëmundjes së mishrave të dhëmbëve. Nëse zbulohet sëmundja e mishrave të dhëmbëve, do të jetë e nevojshme të prisni derisa të trajtohet në mënyrë efektive përpara se të vazhdoni me procedurën e implantimit.

Shëndetin e përgjithshëm dhe anestezinë: Kirurgjia e implantit dentar shpesh kërkon administrimin e anestezisë. Prandaj, është thelbësore të kemi shëndet të mirë të përgjithshëm për të garantuar administrimin e sigurt të anestezisë. 

Vlerësimin gjithëpërfshirës shëndetësor: Dentisti juaj do të ekzaminojë me kujdes sfondin tuaj mjekësor për të përcaktuar nëse jeni të përshtatshëm për procedurën. Ata do të pyesin për çdo gjendje mjekësore para-ekzistuese dhe mund të kërkojnë leje nga mjeku juaj i kujdesit parësor.

Rishikimin e ilaçeve dhe suplementeve: Është e rëndësishme t'i tregoni dentistit tuaj të gjitha medikamentet, përfshirë recetat, ilaçet pa recetë dhe suplementet. Ky informacion do të ndihmojë në garantimin e sigurisë suaj dhe përcaktimin e çdo rreziku apo ndërveprimi të mundshëm gjatë procesit të implantimit.

Dental implant surgery in Albania.

Kushtet Shëndetësore Që I Bëjnë Implantet Dentare Të Rrezikshme

Nëse keni kushte specifike mjekësore, implantet dentare mund të mos jenë të përshtatshme për rrethanat tuaja. Ato mund të zvogëlojnë mundësinë e një implanti të suksesshëm dhe mund të kenë efekte negative në shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Individët me sëmundjet e mëposhtme mund t'i shohin implantet dentare më pak të favorshme:

 • Diabeti
 • Probleme kardiake
 • Mishrat e pashëndetshëm
 • Humbje e konsiderueshme e kockave
 • Terapia paraprake me rrezatim që synon zonën e kokës ose qafës

Për më tepër, disa kushte shëndetësore, të tilla si sëmundje të caktuara të zemrës dhe implantet ortopedike mund të rrisin rrezikun e infeksionit. Në raste të tilla, mjeku juaj mund t'ju përshkruajë antibiotikë që duhet t'i merrni para operacionit. Kjo masë paraprake synon të zvogëlojë gjasat e shfaqjes së infeksionit.

Merrni Parasysh Angazhimin Në Kohë

Procesi i marrjes së implanteve dentare kërkon një kohë të konsiderueshme. Shpesh përfshin procedura të shumta kirurgjikale, duke çuar në një kohëzgjatje të përgjithshme prej disa muajsh deri edhe më shumë se një vit.

 • Gjatë kësaj periudhe, është tipike të kërkosh këshilla nga ekspertë të ndryshëm, si kirurgë oral dhe maksilofacial. Këto specialistë mjekësorë fokusohen në trajtimin e çështjeve që lidhen me gojën, nofullën dhe strukturat e fytyrës.
 • Një periodontist: Një dentist i specializuar në shëndetin dhe mirëmbajtjen e strukturave mbështetëse të dhëmbëve tuaj, si mishrat dhe kockat.
 • Një protetodont: Një dentist i cili është përgjegjës për projektimin dhe montimin e dhëmbëve artificialë zëvendësues.

Pas procedurave tuaja kirurgjikale, vizitat e rregullta pasuese me mjekun tuaj janë të nevojshme për të siguruar mirëqenien e implanteve, dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Mund të duhen disa muaj që të ndodhë shërimi i duhur përpara se të instalohen dhëmbët tuaj të rinj zëvendësues. Në raste të caktuara, mund t'ju ofrohen dhëmbë të përkohshëm për t'i mbajtur gjatë periudhës së pritjes.

Cila Është Shkalla E Suksesit Të Implantve Dentare?

Shkalla e suksesit të implanteve dentare mund të ndryshojë në bazë të vendndodhjes specifike brenda nofullës ku janë vendosur implantet. Megjithatë, si rregull i përgjithshëm, implantet dentare kanë një shkallë mbresëlënëse suksesi deri në 98%. Duke ofruar kujdes dhe mirëmbajtje adekuate, është e mundur që implantet të qëndrojnë gjatë gjithë jetës së një individi.

A Mundet Gjithkush T’i Nënshtrohet Implanteve Dentare?

Në mënyrë tipike, individët me shëndet të mirë, të cilët janë të përshtatshëm për një nxjerrje rutinë dentare ose kirurgji orale, mund të jenë kandidatë të përshtatshëm për një implant dentar. Është e rëndësishme që pacientët të kenë mishrat e dhëmbëve të shëndetshëm dhe strukturë të mjaftueshme kockore për të mbështetur implantin. Për më tepër, është i nevojshëm një angazhim për ruajtjen e higjienës së duhur orale dhe ndjekjen e kontrolleve të rregullta dentare. Megjithatë, individët që janë duhanpirës të rëndë, kanë kushte kronike të pakontrolluara si diabeti ose sëmundjet e zemrës, ose kanë marrë terapi me rrezatim në rajonin e kokës/qafës duhet t'i nënshtrohen një vlerësimi individual. Nëse jeni duke menduar për implantet dentare, këshillohet që të konsultoheni me dentistin tuaj për të përcaktuar përshtatshmërinë e tyre për situatën tuaj specifike.

Affordable dental implant surgery in Albania.

Çfarë Përfshin Procedura E Implanteve Dentare?

Në hapin e parë të procesit të implantit dentar, zhvillohet një plan trajtimi i personalizuar për të përmbushur nevojat tuaja individuale. Një ekip profesionistësh me përvojë në kirurgjinë orale dhe stomatologjinë restauruese punojnë së bashku për të krijuar këtë plan. Duke punuar si ekip, ata sigurojnë që ju të merrni kujdes të plotë dhe të zgjidhni opsionin më të përshtatshëm të implantit për ju. 

Pasi të finalizohet plani i trajtimit, një implant i rrënjës së dhëmbit prej titani, i ngjashëm me një shtyllë të vogël, vendoset saktësisht në folenë kockore të dhëmbit që mungon. Me kalimin e kohës, ndërsa kocka e nofullës i nënshtrohet shërimit, ajo mbështjell shtyllën metalike të implantuar, duke e ankoruar mirë atë në vend brenda nofullës. Procesi i plotë i shërimit zakonisht zgjat nga gjashtë deri në dymbëdhjetë javë.

Pasi implanti të jetë shkrirë plotësisht me kockën e nofullës, një shtyllë e vogël lidhëse e quajtur abutment i ngjitet implantit. Ky abutment shërben si bazë e qëndrueshme për dhëmbin e ri. Dentisti juaj do të marrë përshtypjet e dhëmbëve tuaj dhe do të krijojë një model që përfaqëson me saktësi paraqitjen dhe llojin e tyre. Duke përdorur këtë model si referencë, dhëmbi i ri bëhet me porosi. Së fundi, një dhëmb zëvendësues, i njohur gjithashtu si një kurorë, është i fiksuar mirë në abutment.

Në raste të caktuara, në vend të kurorave individuale, pacientët mund të zgjedhin lidhjet e vendosura në implant për të mbështetur një protezë të lëvizshme. Përveç kësaj, dentisti siguron që dhëmbët e rinj të përputhen në mënyrë të përkryer me ngjyrën e dhëmbëve tuaj ekzistues, duke krijuar një integrim të qetë. Meqenëse implanti është ngjitur mirë në kockën e nofullës, dhëmbët zëvendësues jo vetëm që duken si dhëmbët tuaj natyralë, por gjithashtu ndjehen dhe funksionojnë njësoj si ata.

A Janë Të Dhimbshme Implantet Dentare?

Shumica e individëve që i janë nënshtruar implantimit dentar pohojnë se procesi është relativisht pa dhimbje. Anestezia lokale zakonisht administrohet gjatë procedurës për të arritur implante dentare pa dhimbje, madje pacientë të shumtë janë shprehur se shqetësimi i përjetuar është dukshëm më i vogël në krahasim me nxjerrjen e dhëmbit. Pas implantimit dentar, çdo dhimbje e lehtë mund të menaxhohet në mënyrë efektive duke përdorur qetësues dhimbjesh të disponueshme pa recetë, si Tylenol ose Motrin.

Dental implant surgery pain or discomfort.

Si Duhet Të Kujdesem Për Implantet E Mia Dentare?

Për të siguruar suksesin afatgjatë të një implanti, masat specifike dhe kujdesi i zellshëm janë thelbësorë për të ruajtur pastërtinë e tij dhe për të parandaluar bakteret e dëmshme dhe grumbullimin e gurëzave. Këta faktorë mund të çojnë në infeksion në indet përreth dhe përfundimisht të rezultojnë në dështimin e implantit. Dështimi për të hequr në mënyrë efektive biofilmin e vazhdueshëm mund të rezultojë në zhvillimin e peri-implantitit, një gjendje që mund të çojë në humbjen e implantit.

Roli i një higjenisti dentar është vendimtar në sigurimin e ruajtjes së implanteve dentare. Ndërsa shkallëzuesit tradicionalë të higjienës dentare mund të dëmtojnë potencialisht kurorat, abutmentet ose implantet, higjienistët tani përdorin mjete të specializuara të bëra nga plastika dhe rrëshira. Këto mjete mundësojnë pastrim të plotë pa shkaktuar asnjë dëm.

Megjithatë, pacientët mbajnë gjithashtu një përgjegjësi të rëndësishme për të kontribuar në suksesin e restaurimit të tyre të implantit. Motivimi dhe përkushtimi ndaj kujdesit të duhur janë çelësi. Këtu janë disa udhëzime për ruajtjen e kujdesit optimal në shtëpi.

Për të siguruar kujdesin dhe mirëmbajtjen e duhur të implanteve të vetme:

 • Pastroni implantin tuaj të paktën dy herë në ditë duke përdorur një furçë dhëmbësh me qime të buta.
 • Përdorni një pastë dhëmbësh me gërryes të ulët për të shmangur dëmtimin e implantit.
 • Kushtojini vëmendje zonës poshtë dhe kurorës së implantit gjatë larjes.
 • Përdorur një furçë ndërdhëmbësh të veshur me najlon për të aksesuar zonat e vështira.
 • Pastroni implantin tuaj me fill dentar çdo ditë duke përdorur fill të krijuar posaçërisht për implante.
 • Konsideroni përdorimin e një vaditësi të rekomanduar oral për pastrim më të mirë.

Për protezat mbi implante, ndiqni këto udhëzime kujdesi:

 • Nxirrni protezat tuaja çdo ditë dhe futini ato në një pastrues të caktuar për kohëzgjatjen e rekomanduar.
 • Është e rëndësishme të kontrolloni rregullisht unazat O, kapakët e lokalizimit dhe kapëset për ndonjë shenjë dëmtimi ose nëse ato mungojnë. Nëse vëreni ndonjë problem, është e rëndësishme të informoni menjëherë dentistin tuaj.
 • Kur pastroni protezën tuaj, sigurohuni që të lani butësisht pjesën e poshtme duke përdorur një furçë protezash.
 • Përpara se të rifusni protezën, shpëlajeni tërësisht me ujë.
 • Diskutoni me dentistin tuaj nevojën për të zëvendësuar unazat O dhe kapakët çdo vit.

Implantet kanë rezultuar të jenë shumë të suksesshme në procedurat mjekësore, pavarësisht sfidave unike të pastrimit që ato paraqesin. Parandalimi i sëmundjes peri-implantare është thelbësor për shëndetin dhe funksionalitetin afatgjatë të implanteve. Rutina juaj e kujdesshme e kujdesit dhe mirëmbajtjes kontribuon ndjeshëm në suksesin e implantit tuaj.

Dental implant after-care.

Keni Nevojë Për Një Implant Dentar? Caktoni Një Konsultë Implantare Me Dr. Roland Zhuka

Nëse e gjeni veten në një situatë ku ju mungojnë dhëmbët, ka të ngjarë të kërkoni një zgjidhje të përhershme që mund të përmirësojë buzëqeshjen tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme. Me përparimet në stomatologjinë moderne, implantet dentare janë shfaqur si një zgjedhje superiore, duke ofruar rehati dhe stabilitet të pakrahasueshëm në krahasim me opsionet e tjera të zëvendësimit të dhëmbëve. Këtu në klinikën e Dr. Roland Zhuka, stafi ynë i përkushtuar do t'ju ndihmojmë të arrini buzëqeshjen që dëshironi. Ne e kuptojmë se zgjedhja e implanteve dentare është një vendim i rëndësishëm, prandaj ju inkurajojmë të planifikoni një konsultim implantar 30-minutësh për të marrë më shumë informacion.

Gjatë këtij konsultimi, ekipi ynë do të kryejë një ekzaminim të plotë të gojës suaj, do të shqyrtojë me kujdes historinë tuaj mjekësore dhe do të adresojë çdo shqetësim ose pyetje që mund të keni në lidhje me procesin e implantimit dentar. Qëllimi ynë kryesor është të sigurojmë që të ndiheni të sigurt dhe të qetë me vendimin tuaj përpara se të vazhdoni më tej. Merrni iniciativën sot dhe rezervoni një konsultë për të zbuluar se si profesionistët tanë të aftë të dhëmbëve mund t'ju udhëheqin drejt arritjes së buzëqeshjes së ëndrrave tuaja!

Kontaktoni me Ne

Na dërgoni me email

info@dr-rolandzhuka.com

Ndani:

Facebook
Cicëroj
Pinterest
LinkedIn

Tabela e Përmbajtjes

Na kontaktoni tani

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe do të merrni një vlerësim fillestar të gjendjes tuaj dentare, ose kontaktoni dr.

Duke klikuar butonin "DËRGO" më poshtë, pranoj që një përfaqësues të më kontaktojë me email ose telefonata në emailin ose numrin e telefonit të ofruar nga unë në lidhje me shërbimet e dr-rolandzhuka.com.
Në çelës

Postime të ngjashme

Ne jemi gati kur të jeni ju gati!

Lini një takim

Plotësoni formularin për të lënë një takim me një nga specialistët tanë stomatologjikë. Nëse keni nevojë për zgjidhje më të komplikuara dentare ose keni nevojë për një diagnozë për problemin tuaj, ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur. Ne ofrojmë konsulta dhe këshilla mjekësore për të gjithë pacientët, qoftë në klinikën tonë ose nëpërmjet internetit. Thjesht plotësoni formularin me informacionin tuaj, zgjidhni shërbimin që po kërkoni dhe lini një mesazh me çdo pyetje që mund të keni, dhe stafi ynë do t'ju përgjigjet brenda një kohe të shkurtër.

Bëni një takim

Plotësoni formularin e thjeshtë online!

Njihuni me dentistin tonë në internet

Telefonatë direkt me dentistin tonë.

Mësoni diagnozën tuaj

Gjeni problemin dhe zgjidhjen.

Merrni kuotën tuaj

Merrni ofertën tuaj falas në internet!

sqShqip

Kërkoni një Vlerësim Falas, plotësoni formularin e mëposhtëm.

Duke klikuar butonin "DËRGO" më poshtë, pranoj që një përfaqësues të më kontaktojë me email ose telefonata në emailin ose numrin e telefonit të ofruar nga unë në lidhje me shërbimet e dr-rolandzhuka.com.

Appuntamenti

Scegli il pachetto piu adatto a te;

Ottieni subito il tuo sconto!
Risparmia fino al 30% contattandoci oggi!