All on 8 ne Shqiperi | Klinika dentare Implantus ne Tirane

Implantet dentare all on 8 përdoren për të zëvendësuar dhëmbët e sipërm ose të poshtëm. Trajtimi konsiston në një urë fikse të mbështetur nga 8 implante dentare të vendosura në nofull në mënyrë të barabartë. Implantet All on 8 janë një trajtim ideal për pacientët që kanë nevojë për një zëvendësim të plotë të dhëmbëve që u mungojnë.

Dr Roland Zhuka është një implantolog i njohur, i specializuar në implantologji të avancuar në Romë, Itali. Ai ka kryer me sukses edhe specializime të tjera në SHBA, Lisbonë dhe Berlin. Të gjitha trajtimet mund të bëhen me qetësues ose anestezi totale pasi klinika jonë dentare ndodhet brenda Spitalit Privat më të mirë në Ballkan.

Implante Dentare All on 8 në Tiranë, Shqipëri

Siç dihet nga shumica e njerëzve, implantet dentare mund të kenë çmime të larta. Në shumicën e vendeve, çmimet ndryshojnë sipas stilit të jetesës dhe pagave, siç ndodh edhe në Shqipëri. Por duke pasur parasysh fakti që taksat dhe pagat janë të ulëta në Shqipëri, janë edhe çmimet.

Megjithatë, kjo në asnjë mënyrë nuk do të thotë se cilësia është gjithashtu e ulët. Në fakt, ne ofrojmë shërbimet më të mira dentare me çmime të përballueshme. Me fjalë të tjera, ju mund të kurseni para dhe të keni ende rezultatet më të mira.

implantet dentare all on 8 më të mira në Shqipëri

Por, çfarë janë implantet All On 8 dhe si funksionojnë ato?

Procedura All On 8, ndryshe nga të tjerat, përdoret vetëm për arsye kozmetike - për ata që kanë nevojë për një zëvendësim të plotë të dhëmbëve që u mungojnë. Ata që kanë problem me nofullën, nuk janë kandidatët e duhur për këtë procedurë. Si procedurë, është e ngjashme me metodën All On 4. Megjithatë, ndryshe nga ajo, proteza mbështetet nga tetë implante dentare dhe jo katër. Është një metodë që më së shumti funksionon për pacientët që kanë kaluar një lloj lëndimi. 

Materialet më të mira dhe më të sigurta që dentistët përdorin për implantet All On 8 janë urat prej porcelani ose zirkoni. Kjo është për shkak të distancës së shkurtër midis implanteve dentare në një hark. Në kundërshtim me implantet All On 4, All On 8 shkaktojnë më pak stres okluzal si rezultat i përtypjes. 

Duhet të theksohet: duhet të bëhet një tomografi dentare 3D në mënyrë që dentisti juaj të përcaktojë nëse keni nevojë për transplantim kockash ose rritje të sinusit përpara se të vendosni implantet.

implante dentare all  on 8 me çmimet më të përballueshme në Shqipëri

A kanë implantet All On 8 ndonjë përfitim?

Kur flasim për përfitimet e implanteve dentare All On 8, vlen të theksohet se ato kanë një garanci të përjetshme dhe pamjen natyrale që ju japin. Çdo procedurë që ne përdorim ka përfitimet e saj, megjithatë, All On 8 është procedura që përdorin shumica e njerëzve kur zbulojnë përfitimet që vijnë prej saj. Disa prej tyre janë:

  • Pamja natyrale që japin
  • Forcat përtypëse
  • Proteza fikse për nofullat pa dhëmbë
  • Parandalimi i humbjes së kockave të nofullave pa dhëmbë
  • Shërim të shpejtë

Rreth Dr. Roland Zhuka

Dr Roland Zhuka është një implantolog i njohur, i specializuar në implantologji të avancuar në Romë, Itali. Ai ka kryer me sukses edhe specializime të tjera në SHBA, Lisbonë dhe Berlin.

Si funksionon procedura All On 8?

Pasi të vendosni se All On 8 është zgjedhja e duhur për ju, duhet të mësoni se si funksionon procedura. Ndërsa mësoni se si funksionon, mund të siguroheni për përfitimet e tij dhe të merrni masat e duhura përpara se të hyni në operacion. Është vërtetuar se njohja e procedurës sipas detajeve të saj është më e dobishme. Ka hapa që duhen ndjekur në procedurën All On 8:

Hapi i parë: Konsultimi

Hapi i parë, si për çdo implant tjetër dentar, përfshin një konsultë me dentistin tuaj. Më pas, bëni rrezet X dhe skanimet diagnostike, për të qenë në gjendje të verifikoni kujdesin mjekësor të kockës së nofullës dhe nëse procedura është e aksesueshme, përndryshe do t'ju duhet t'i nënshtroheni një transplanti kockor.

Hapi i dytë: Vendosja

Hapi i dytë është momenti kur i nënshtroheni operacionit. Është momenti gjatë të cilit implantet futen në gojën tuaj. Trajtimi zgjat dy deri në katër orë dhe pasi të kryhet, do të ngjitet drejtpërdrejt një protezë provizore duke zgjidhur hapin e fundit të procedurës. 

Hapi i tretë: Koha e rikuperimit

Së fundi, hapi i trajtimit është koha e rikuperimit. Periudha e rikuperimit është tre muaj dhe në këta tre muaj, mishrat dhe kockat tuaja ndryshojnë për të bërë rregullimet e duhura në implantet. Pasi të bëhet osseointegrimi, stafi do të marrë mbresa dixhitale për të fabrikuar protezën e përhershme. Ky është hapi i fundit.

Rezultate të mahnitshme të implanteve dentare all on 8 në Shqipëri

A jeni kandidati i duhur për implantet All-on-8?

Kandidatët që kanë mundësinë më të mirë të kësaj procedure janë ata të cilëve u mungojnë shumica ose të gjithë dhëmbët, dhëmbët me tërë grupin e harkut të sipërm ose të poshtëm dhe pavarësisht se kanë një kockë adekuate si një sugjerim i lartë për vendosjen e implantit dentar. këto procedura nuk kërkojnë transplant kockor. Si rezultat i studimeve, është bërë një fakt i njohur se duhanpirësit ose përdoruesit e produkteve të duhanit, ose ata që vuajnë nga sëmundja periodontale nuk mund të kualifikohen për një implant All On 8.

Disa nga arsyet më të rëndësishme që njerëzit duan implantet All On 8 janë:

  • Një rikuperim i buzëqeshjes
  • Një rindërtim i plotë i gojës
  • Jo mjaftueshëm kocka nofullash në gojën e tyre (implantet e zakonshme do të kishin nevojë për një densitet të lartë kockor)

Video Dëshmi

Dental Clinic Staff of Dr. Roland Zhuka

Pyetjet e bëra më shpesh

Zgjedhja e trajtimit All On 8 është një nga procedurat me pamje më natyrale. Teknika e përdorur për implantet ju jep një pamje natyrale, ndërkohë që ju jep ndjesinë e vërtetë të dhëmbëve. Mbani mend: gjithçka është e përhershme. Deri më tani, është padyshim procedura që më së shumti i bën dhëmbët tuaj të duken natyralë dhe njerëzit nuk do të ishin në gjendje të bënin dallimin me dhëmbët e vërtetë.

Shumë lehtë ndryshimi midis të gjitha këtyre procedurave gjendet në vetë emrat e tyre. Secili emër përshkruan numrin e implanteve të përdorura të cilat futen në nofullat e sipërme dhe të poshtme. Megjithatë, ndryshimi kryesor është fakti se sa më shumë implante të keni, aq më i mirë është shpërndarja e forcave të përtypjes dhe stabiliteti i dhëmbëve.

Ajo që duhet të vini re është se operacioni dentar nënkupton automatikisht traumë fizike në mishrat e dhëmbëve dhe nofullën. Megjithatë, kjo në asnjë mënyrë nuk do të thotë se procedura është e dëmshme, duke qenë se përdoret anestezi lokale dhe e përgjithshme në zonën ku do të kryhet operacioni.

Si për dhëmbët normalë, kur kujdeseni për implantet duhet të përdorni të njëjtën rutinë dhe të jeni të kujdesshëm. Është një domosdoshmëri larja e dhëmbëve dy herë në ditë, por ndryshe nga dhëmbët e vërtetë ku mund të përdorni fill normal, në këtë rast duhet të përdorni pajisje me fije uji që mund të pastrojnë poshtë urës.

Sepse ne jemi me ju në çdo hap. Ne kemi vëmendjen tonë të plotë dhe sigurohemi që t'ju ofrojmë shërbimet më të mira dentare, pavarësisht nga mosha, qyteti nga vini, vendi nga vini, gjuha që flisni apo gjendja juaj.

Qëllimi ynë kryesor është të kuptojmë gjithçka për shëndetin tuaj oral dhe t'ju japim mundësitë për të zgjedhur midis zgjedhjeve tona të trajtimit. Sigurohuni që ne jemi të fokusuar në nevojat tuaja dentare dhe se kemi një shërbim dentar për çdo nevojë. Ne ju ofrojmë plane trajtimi të përballueshme dhe ju ofrojmë paketa që ju përshtaten. Ne ju ofrojmë opsione transparente dhe akses të lehtë, në varësi të statusit dhe kritereve tuaja.

Ne kemi qenë në shërbimin tuaj për shumë vite, vite të cilat na kanë ndihmuar të fitojmë përvojë dhe t'ju shërbejmë më mirë përgjatë tyre. Të mësuarit ka qenë suksesi ynë më i madh. Ne kemi mësuar përmes trajnimit dhe përvojës, provave dhe gabimeve. Ne kemi mësuar kryesisht nga ju. 

Stafi ynë është profesionist dhe i sjellshëm dhe vendos rregullat e sigurisë mbi çdo gjë. Të gjitha gjërat që do t'ju ndihmojnë të ndiheni të mbrojtur dhe në duart e duhura kur bëhet fjalë për implantet, por ende të rehatshme dhe të rehatshme.

Implantet dentare do të marrin kohën e tyre për t'u bashkuar me kockën dhe për t'u osseointegruar me kockën e nofullës, për t'u lidhur përfundimisht me të. Përvoja ka treguar se normalisht do t'i duhen tre deri në maksimum gjashtë muaj që të shërohet plotësisht.

Ashtu si me çdo operacion që ndodh në trupin tuaj dhe më konkretisht në gojën tuaj, disa tregues duhet të respektohen për të mos lënduar veten apo për t'ju shkaktuar probleme më të mëdha. Ushqimi që duhet të shmanget përgjithësisht janë ushqimet e forta, ushqimet pikante, ushqimet e përtypura dhe ushqimet ngjitëse. Ajo që duhet të përqendroheni është të hani supa ose lëngje mishi, pure patatesh, produkte qumështi, tërshërë, fruta të buta, vezë dhe ndoshta ushqim për fëmijë.

Jetëgjatësia e implanteve tuaja dentare, si ajo e dhëmbëve natyralë, varet nga higjiena juaj orale. Duhet të jeni të informuar se që ato të zgjasin më shumë duhet t'i lani me furçë, të përdorni fillin dentar dhe të bëni kontrolle të rregullta dentare çdo gjashtë muaj. Kjo bën të mundur që vidhosja e implantit të zgjasë më gjatë. Megjithatë, ju lutemi vini re gjithashtu se kurora zgjat vetëm dhjetë deri në pesëmbëdhjetë vite përpara se të keni nevojë për një zëvendësim.

Klinika jonë

Kontaktoni me Ne

Na dërgoni me email

info@dr-rolandzhuka.com

sqShqip

Kërkoni një Vlerësim Falas, plotësoni formularin e mëposhtëm.

Duke klikuar butonin "DËRGO" më poshtë, pranoj që një përfaqësues të më kontaktojë me email ose telefonata në emailin ose numrin e telefonit të ofruar nga unë në lidhje me shërbimet e dr-rolandzhuka.com.